Rott hem en hel del sedan sist.

21.03.2017 kl. 21:53

Nu har det gått så länge sedan jag bloggade att jag typ har glömt bort vad jag gjort sedan sist. I alla fall firade vi Pia i fredags och jag tror jag hade den roligaste krogkvällen på flera år. Kvällen blev till morgon och då vet man man haft roligt. På lördagen var denna gamla kropp smått sliten men vi begav oss ändå till Närpes för lite traditionell hjortmiddag som Obbas jaktlag ordnar. Gött var det!

Som avslut på helgen blev det pilkning igen, och inget napp den här gången heller. Fattar inte vad jag gör för fel. Måste ha fel teknik eller så tycker fiskarna helt enkelt inte om mig. För Obba gick det bättre än förra gången, för han fick nämligen napp den här gången! Ingen mindre än en exotisk spigg.

Fast det gjorde inte så mycket att vi inte fick napp för det var så sjukt fint väder och varm sol, så det var skönt att bara sitta på isen och catcha lite bruna.

Den här veckan började på bästa möjliga vis. Jag har nämligen fått jobb! Till att börja med sommarjobb men om allt flyter på så blir det väl fortsättning. Spännandeeeee!

Som belöning åt mig själv klickade jag hem ett par sjukt fina skor igår. 

Jag förstår inte varför tallrikarna alltid ska vara så små? 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Shiiiiitttt va spännandeeeee!!! Var ska du jobba??
Petra21.03.17 kl. 23:28
Jaa de e spännandee! :D Hördu på ett inkasso/ekonomiförvaltningsföretag :)
24.03.17 13:22

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar