See you never again klacken

03.07.2017 kl. 20:31

Då kommer vi till den andra delen av förra veckan som bestod mera av partajande. I fredags bestämde vi oss ganska spontant att ta en utekväll med tjejerna då det var så fint väder. Vi satt först vid bryggan vid stampen och njöt av kvällssolen innan vi begav oss vidare till både ollis och omalleys. Det var ganska dött på krogarna men vi hade kul ändå. Natten avrundades på favoritsättet. Nämligen med en riktigt saftig burgare.

Efter att ha vaknat tidigt på lördagsmorgonen så for jag och Ida och invigde beachsäsongen (om grekland inte räknas hehe). Vi for till "vår strand", allså storviksstranden tror jag den kanske heter. Det kändes som ett bra sätt att påbörja dagen med att ligga och chilla i det underbara vädret några timmar. Tror lördagen var den första riktigt varma dagen denna sommar.

På kvällen styrde vi kosan mot Kimo och Jims examensfest och därefter ännu vidare till Klacken. Jag hade så sett framemot att se Freddy Kalas så jag var jättetaggad. Men vilken besvikelse det blev. För det första stod publiken och knuffades och vinglade så man bara blev helt sjukt irriterad. Eftersom jag inte är 16 år längre så orkar jag inte med sånt trams så vi flyttade oss långt bak istället för att få kunna röra oss. Men irritationen bara växte. Flera, ska vi säga, folk vars intellekt kanske inte var deras starkaste sida, hade nämligen bestämt sig för att ställa sig på räcket i mitten av paviljongen så de som var bakom inte såg någonting. Efter 45 minuter var jag ganska så förbannad. Inte en enda vakt gjorde någonting utan de lyste med sin frånvaro, så vi fick ju själva gå bort och hämta dem och förklara vad de skulle göra eftersom de tydligen inte själv fattade att man ska ta ner folk som STÅR på ett staket i mitten. Hohho. Feelisen for nog totalt då man själv var tvungen att agera väktare fast man var publik. Att folk rökte inne i paviljongen och allt sådär överlag verkade vara utom kontroll för arrangörerna gör ju beslutet att inte besöka klacken igen ännu lättare. I'm way too old for this sort of shit.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Jag var inte där själv. Tur det. Har hört att mycket skit har hänt i år
emmadilemma04.07.17 kl. 22:38
Du gjorde ett bra val ;)
11.07.17 18:08

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar