Chillvecka

12.08.2017 kl. 20:26

Den här veckan har varit en väldigt chill för mig, till stor del säkert för att jag bänkat mig framför tvn största delen av tiden hehe. Men lite andra saker har jag ändå lyckats klämma in mellan jobb och tv-tittandet. I måndags var vi till exempel och suppade till sandö. Det var första gången för oss alla och det var riktigt kul! Efter en liten krock med våra brädor fick jag även äran att ta ett dopp i det blå. Det var just när vi skulle ta våra bilder, men tyvärr fick vi ingen bild av själva fallet. Det hade varit lite roligt. Vi suppade på i en timme och tog oss runt sandö och förbi faros. Vi hade tänkt suppa genom tunneln från farosvattnet till sandöstranden tillbaka innan vi märkte att det inte fanns någon tunnel längre...Undras när de har tagit bort den, för vi var alla ganska säkra på att det har funnits en där en gång i tiden. 

Annars har jag varit hundvakt några dagar den här veckan, plockat en massa olika bär och gjort saft. Mamma tyckte det hade blivit lite omvända roller när jag var den som var hemma och plockade bär medan hon har varit på två konserter denna vecka. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det.

Idag har jag varit på sommarens första (!) pizza till Åminne med Pia. Pizzan såg väldigt liten ut när den kom in så jag var lite skeptisk, men den var nog helt sjukt god. Den innehöll ju beasås, så då kan det inte gå fel. En av våra bordsgrannar skulle promt ha med oss och dansa när vi hade ätit färdigt. Vet inte om han missade att dansen var igår, eller om han bara fortsatt idag. Att döma av promillen tror jag på det senare alternativet. Förstår inte hur jag alltid blir utsatt för en massa såna här typer som ska dansa eller prata om livet överallt? Jag måste ju på något vis bara se alldeles för snäll ut.

Nåja, nu får det vara färdigtskrivet för idag, för nu ska jag ta och ladda upp inför kvällen spjutfinal!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar