Nytt jobb

24.09.2017 kl. 12:39

Dags för veckans bloggning nu då. Ska försöka börja skriva lite oftare än en gång i veckan, för det blir lite jobbigt att komma ihåg allt vad man gjort så långt tillbaka. 

Men, den största förändringen som har hänt den här veckan är att jag har fått ett nytt jobb! Jag var faktiskt så lyckligt lottad att jag fick två olika jobberbjudande och efter en hel del funderande valde jag då det ena. Så om en vecka är det dags för nya utmaningar och det ser jag verkligen fram emot. Har varit himla skönt med lite ledigt, men en månad räcker nog riktgit bra till. Blev ju lite som en höstsemester för mig denna lediga tid. Vet inte när det kommer ske igen, så jag har passat på att njuta och inte stressa över någonting egentligen.

Så, förutom att jag fått en ny jobbtitel, har jag alltså för det mesta njutit av livet denna vecka. Någon kväll har det blivit ett glas rött framför en bra serie, en annan kväll var jag ute och catchade up med min kära forna arbetskamrat Heidi och igår kom brydzen till mig på en nyttig skräckfilmskväll. 

Därtill har jag tagit upp träningen igen som varit på sommarpaus. Har denna vecka varit lika mycket på gymmet som jag var under hela sommaren sammanlagt. Ops.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar