Vandra och vandra

26.09.2017 kl. 22:45

Som att det inte vore tillräckligt skönt med ledighet har jag dessutom blivit unnad att få njuta av två riktigt soliga och varma dagar. Fick nästan lite sommarfeelis. 

Dessa dagar passade mamma och jag på att ta lite mor-och dotterdagar i södra delen av Österbotten. Vi började söndagen med att vandra i Kristinestad. Vandringsleden som vi valde var Tegelbruksbacken-Norrfjärden, en vandring på ca 6,5 km. Leden gick runt Kristinestad och i slutet var man även "tvungen" att gå genom centrum för att komma tillbaka dit man började. En helt trevlig led var det, gick ofta brevid får- och kohagar vilket kanske var det speciella med denna led. Fanns även en rolig hängbro på ett ställe. Ingen älgfluga fick man på sig heller vilket var ett stort plus.

Efter att vi vandrat for vi vidare till villan där vi spenderade resten av kvällen med att njuta av en vacker solnedgång. Tyvärr var mamma tvungen att ta sig tillbaka till civilisationen redan på måndagseftermiddagen, men lite hann jag i alla fall sola innan vi for tillbaka. Då Obba kom hem från jobbet tvingade jag honom att komma med på promenad för att utforska nya ställen i Gerby. Han var måttligt ivrig...Ut fick jag honom i alla fall och det resulterade i en 1½ timmes promenad till bl.a. Gerbys båthamn och lite olika skogsvägar. 

Ikväll blev det dock ingen promenad, utan vi for istället och hjälpte till vid tv-köp åt Ida och sedan på bullafika till Sara. Fint med kontraster!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar