Lugnhetskvoten fylld

15.10.2017 kl. 12:30

God dag på er,

Här har jag just kommit in från en skön förmiddagspromenad i Gerbyskogen. Jag var inte enda som hade tänkt den idén och det var en massa folk ute. Säkert var det även många som slog två flugor i en smäll och letade efter tanten som försvann igår. Tanten råkar faktiskt vara vår granne, hon brukar vara ute och gå runt i området nästan 24/7 och har en massa katter. Jag såg i alla fall inget spår av henne under min promenad.

Annars har jag haft en väldigt lugn helg nu, för andra helgen i rad. Det betyder att min lugnhetskvot nu börjar vara fylld och tror jag dör av rastlöshet om jag måste ta det lugnt en helg till. 

Men gud vad veckorna går snabbt alltså. Imorgon är det igen måndag och dags för jobb efter långhelgen. På kvällen har jag som tur vad program inplanerat. Vi har nämligen kundkväll på Dopp från jobbet imorgonkväll. Ska bli gött med ett skumpaglas på en måndag!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar