Toppenhelg

06.11.2017 kl. 19:10

Förra veckan bestod av en hel massa jobb, vilket kompenserades med en sjukt utvilande helg. Verkligen välbehövd. Efter en skön fredag i soffan med Rambomys började jag lördagen med brunch på Astor. Jag och Heidi fick ju ett presentkort dit då vi slutade sommarjobbet, så vi hde redan då bestämt att vi skulle åka tillsammans. Och i lördags tyckte vi var en bra dag. Vi var de första som kom in halv 12 och de sista som lämnade när brunchen slutade halv tre. Åt så det stod ut genom öronen för man måste ju passa på när man för en gångs skull får bruncha. Vi pratade ikapp allt vi missat sedan vi sist träffades i september så 3 timmar kändes mer som typ 20 minuter.

När jag sedan rullade hem (hehe cyklade hem, u get it right? ;)) var det dags att pösa lite innan nästa programpunkt. Den bestod av SLEEPOVER. Så mysigt! Pia, Marlene och Stina kom hit och vi åt tortillas, spelade spel, mumsade i oss godis och kollade en par filmer. Vad vore livet utan girls nights alltså?

På söndagen blev det sen väckning och t.o.m Rambo som vanligtvis vaknar 5 sov länge. Han var säkert så slut efter en hel kväll omringad av bryds. Sedan bestod resten av dagen åt kökssyssla eftersom älgtunga stod på schemat. Det tar ca 4-5 timmar att koka älgtungan så att den blir helt perfekt, men det är så värt det. 5 timmar kokning och sedan slank den ner på 5 minuter. Men som sagt. Worth every minute.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Hej! Jag skulle gärna vilja använda några inlägg ur din blogg som forskningsmaterial för min doktorsavhandling om språkanvändningen i finlandssvenska bloggar. Jag hittade tyvärr ingen e-postadress att skicka mer information till, så om detta låter intressant ber jag dig att höra av dig till mig per e-post (lierkrst@student.jyu.fi) inom november månad.
Linda Storås10.11.17 kl. 13:38

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar