Jaktjente

14.11.2017 kl. 17:23

Goder afton,

Jag vet inte varför jag hälsar i början av varje inlägg men det känns liksom artigare att inleda med en hälsningsfras. Jag sitter nu som vanligt runt femtiden och funderar om klockan är tio redan när det är så himla mörkt. Helt sjukt hur mörkt det är. Jag saknar verkligen ljusa kvällar, men samtidigt har en julfeelisen sakta börjat smyga sig fram så nu längtar jag mest efter att få börja sätta upp julpynt och spela julmusik. Glöggdrickandet och julfilmstittandet inledde vi redan i söndas då jag inte kunde hålla mig längre. 

Annars var min helg väldigt lugn. Ovanligt lugn. Drack glögg, åt älgkalops och kollade på Mif-hockey. De förlorade tyvärr. Och vid varje mål de gjorde råkade jag kolla bort. Så jag antar jag förde otur med mig.

Men om vi ska sammanfatta förra veckans höjdpunkt är det ändå att jag får tillägga JÄGAREXAMEN på mitt CV hehe. Det hela började en sommarkväll på terassen efter några glas sangria. Vi förfestade och boysen satt bara och pratade jakt (inget ovanligt där dock). Efter en stund kom vi in på ämnet att vi flickor skulle ta jaktkort, vilket möttes av skepcis av pojkarna. Och därför bestämde vi oss förstås att göra det. Sagt och gjort, lånade Obbas jaktbok och pluggade in lite fåglar och sedan var det dags för prov. Det var faktiskt svårare än jag hade trott, men det gick bra! Några dagar senare anlände jaktkortet i postlådan.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar