Julfest

10.12.2017 kl. 18:26

Så var det den 10:e december och julen närmar sig med stormsteg. Vi hade vår julfest från jobbet på Faros i fredags och det var jätteroligt. Maten var helt supergod och det var roligt program under kvällen. Vi nykomlingar under året ( vi var väl 6 st) hade ordnat en programpunkt eftersom det är tradition att nykomlingarna ska göra det. Fastän det var roligt hade jag ändå vett att åka hem en rimlig tid, vilket gjorde att jag var hur pigg som helst igår. 

Idag fortsatte jultemat eftersom jag var på jullunch till Närpes. Snart ska vi åka och kolla Solsidan filmen på bio tillsammans med Sara och Stina + karar. Det är en film som jag faktiskt länge har sett framemot att se så det kommer bli skitroligt. Annars tycker jag att det så småningom är dags för en julklappslista här på bloggen, så wait for it.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar