Tillbakablick på året 2017, del 3

27.12.2017 kl. 08:46

JULI, en återkommande favorit. Juli är alltid den månad då det händer så mycket varje helg att man måste välja ut sina event. Känns som att alla försöker få in allt i juli.

Hade sett fram emot Freddy Kalas på Klacken, men det blev ju en flopp tyvärr. Som tur vad var det helt nice att se på Reckless Love innan allt spårade ur. 

Den spelning som däremot var helt super var 2 blyga läppar i Åminne. Om jag ska välja ut årets sommarfeelis låtar är det nog deras låtar.

I övrigt bestod juli av en hel massa volleybollspelande, något som jag verkligen hoppas vi fortsätter med nästa sommar. Var så kul att samlas med kompisarna och spela lite volleboll på sommarkvällarna. 

Hann också äntligen med lite villaliv då vädret visade sig från en av sina bättre sidor. 

Lite mera examensfester blev avklarade, vi inspekterade hur tjära blev till och jag lyckades tjära ner min nya väska förstås.

En årlig tradition är ju Lasse Stefanz, med en förfest på våran terass, vilket också såklart skedde iår. Detta år med tvisten att vi flickor bestämde oss för att vi skulle skaffa jaktkort.

 

AUGUSTI kom och sommaren började smyga mot sitt slut. Jag hade fått SUP och Strampen i examenspresent av brydzen, så denna present löstes in i Augusti. Rekommenderar alla att testa suppande, jätteroligt!

Villaavslutningen firades med kräftskiva på villan och Kunileden blev den avslutande vandringsleden för denna sommar. 

Jag slutade mitt sommarjobb den sista augusti och efter det var det en tids "semester" innan jag kom underfunn med vad nästa utmaning skulle vara.

SEPTEMBER. Jag tyckte att jag och Obba skulle åka på någon rolig resa. Vi funderade av och an på olika möjligheter och valet föll på roadtrip i Norge. Det var något som jag alltid velat göra och länge har haft på min bucketlist. Vi ville göra något spontant och ha en liten äventyrssemester, så vi kollade upp en möjlig rutt, packade i tältet, satte på gps:en och brummade iväg. 8 dagar, över 3000 km och överdrivet mycket friskluft senare var vi tillbaka efter en av de bästa resorna vi gjort.

Resten av månaden spenderades även den mycket ute i naturen. Bärplockning, svampplockning och andra husmoderliga sysslor blev vardag. Man kan säga att jag laddade upp batterierna riktigt ordentligt.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar