Malaxhelg

29.01.2018 kl. 19:17

Kriminalfasen fortsätter. Håller på att kolla Wallander för fullt, eftersom serien tas bort från netflix den 9.2 börjar det bli lite bråttom. Vi har ca en tredjedel kvar, men med ett välplanerat tvtittar-schema ska vi väl nog lyckas!

Annars så har jag äntligen lyckats komma mig till frissan och får kalufsen fixad. Det var ca ett halvår sedan sist så verkligen på tiden. Men nu har jag tröttnat lite på kort hår, och jag vill kunna börja fläta mitt hår igen, så nu blev det bara att klippa topparna lite. Och så lite slingor.

I helgen blev det ett besök till Malax eftersom jag och Stina ville åtjuta Malax lokalkrog för en sista gång. Det var bra drag där, och synd att det ska stänga, även om jag nu inte precis hänger där så ofta. Förhoppningsvis hittar någon eldsjäl stället och startar nytt!

Helgen avslutades med korvgrillning och varmkakao ute i den friska luften. En riktigt bra helg med andra ord.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar