Bio, examensfest och lägenhet

26.03.2018 kl. 19:47

Förra veckan flög förbi i rasande fart! Bio rex hade synttäriviikko, vilket betydde att de hade filmer för 2-5 € samt en gratisfilm på onsdagen. Jag for på två filmer, gratisfilmen på onsdag med Ida och på Death Wish på fredag med Obba. På onsdagen var det en man som heter ove som visades, och jag har ju nog sett den förr men den är en film man kan se igen. Den här gången klarade jag mig genom typ 2/3 av filmen innan jag började gråta, vilket är rekord, brukar endast klara 1/3!

Death wish var helt okej enligt mig, en actionfilm som nu inte riktigt stod ut ut mängden. Skulle jag ha betalat fullt pris för filmen skulle jag nog varit besviken, men Obba som gillar action tyckte ju den var bra. 

Förra veckan hann jag också ha finbesök av Ami några dagar och så var vi på en liten spontan lägenhetsvisning. Som det ser ut nu så är vi inte Vasabor länge till ;) Men mera om det sen!

På lördagskvällen for jag på examensfest till en som jobbade på EY i höstas. Kände inte många personer (läs: typ en) på festen så det blev att slå på charmen och mingla runt hela kvällen, som sedan avslutades på Teatro. Vet förresten inte riktigt vad jag ska säga om Teatro... Helt okej ställe, men inga bekanta människor och ytterst konstig musiksmak. Att inträde var typ 4 gånger dyrare än omalleys gör också det att jag ännu ger min röst åt omalleys.

Nu är det packande som gäller, dels inför den nalkande flytten (så taggad!!), och dels inför Riga resan som kommer emot med stormsteg (så taggad för det också!!)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar