Vårglädje

13.04.2018 kl. 19:02

AH ÄNTLIGEN är våren på inkommande! Märker hur otroligt uppiggande det är med lite sol och jag märker åter igen att jag är född i helt fel klimat. Min kropp håller på att torka ut och tyna sönder av denna eviga vinter. Får jag inte njuta av denna sol nu snart så blir jag gaaalen. 

Anyways. Har som vanligt hunnit med en en del sedan jag berättade om riga. Förra helgen var vi på Stormässan i Botniahallen. Det var riktigt trevligt, vi gick runt i flera timmar och fyllde i tävlingar ända tills det började ta emot i handleden. Tyvärr har jag ännu inte fått något samtal om vinst så det är en liten besvikelse. På stormässan fanns allt möjligt. En massa olika företag och andra montrar. Intressant att få lite inspiration till olika grejer. 

I veckan har jag varit med mamma på föreläsningen "omgiven av psykopater". Vi var på den första, omgiven av idioter, i höstas och denna var uppföljningen. Intressant var det och nu vet jag att ca 2-4 % av befolkningen är obotliga psykopater. Det betyder att troligtvis är någon av ni som läser detta en psykopat...

En annan rolig grej som skett är att vi med vännerna bokat flyg till GREKLAND! Vi ska ju dit och båtluffa så nu är första delen avcheckad. Kommer bli helt awesome och jag får äntligen kryssa av det från min bucket list!

Och så ska vi väl ta en sista rolig grej innan vi svslutar det här inlägget, eller vad tkr ni?! JO, nästa vecka får vi börja flytta! Då blir det stegvis bye bye Gerby och hej hej....ja det meddelar jag nästa vecka ;) Den här helgen kommer därför i stor utsträckning gå ut på att packa och gå i möbelvaruhus. Och så såklart ska jag hinna njuta av solen däremellan.

På återseende!

Igår inleddes cykelsäsongen med cykling till kalaset för 27-åringen Ida. Där bjöds det på godsaker minsann!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar