En 25 årings vardag

16.05.2018 kl. 19:04

Det händer mycket nu om dagarna. Jag försöker verkligen njuta av denna underbara sommarvärme som vi allt för sällan skådar genom att hitta på en hel massa skoj.

Till exempel har jag hunnit med två till vandringsleder. Börjar ha hela sommarens dos avklarad snart. Idag gick jag dock en som jag gått förr, Öjen. Vi bestämde med Ida att vi skulle ta en skön promenad så vi for direkt efter jobbet och gick den. Råkade skrämma upp henne om vargar så den sista biten gick betydligt hårdare än den första. Whops. 

I söndags cyklade jag och Obba till Stundars och gick den vandringsleden där. Det var lite svårt att veta att man alltid var på rätt led, men alltid när man kom till ett avgörande vägskäl så var det nog utmarkerat som tur vad. Den vandringsleden rekommenderas om man vill utforska solf för man gick verkligen typ runt på många olika håll. Bland annat via ett fågeltorn där man såg ut över åkrar och åter åkrar och sedan via munsmo dammen för att sedan traska in mot stundars igen. Man gick inte alls i skogen så det var kul att som variation testa på en sån här också! Ca 5 km blev totala rutten.

Igår bestämde vi oss för att inviga frisbeegolfsäsongen så mot kvällskvisten cyklade vi iväg till Solf skidspår där banan ligger. Det tog en stund för oss att lokalisera själva banan men sen gick det bra! Ingen frisbee blev bortkastad och det gick inte helt superskit för någondera av oss. 

Ja, och icke att förglömma, jag har ju nu gått och fyllt 25 hela år! För första gången känner jag att jag nu kanske faktiskt börjar bli lite vuxnare. Känns skrämmande. Orkar inte få någon ålderskris redan, men vid 26 är jag nog ganska säker på att den kommer.

Dagen börjades med frukost på sängen och avslutades med kaffekalas för släkten i ett perfekt väder. Håxade att jag hade en champangeflaska också så tyckte det var läge att ta ett glas dagen till ära! På lördag blir det sedan lite mer ordentligt firande då vännerna kommer över på inflyttningsfest/födelsedagsfest före vi beger oss till Chris i Åminne. Är redan taggad inför kvällen!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar