Ollisöverdos och tältutflykt

10.07.2018 kl. 06:51

Den här senaste veckan har varit ganska hektisk med mycket olika program, exakt som jag vill ha det. 

Jag och Obba har bland annat firat vår 4 (!!) års dag. Det gjorde vi genom att äta en riktig kara-måltid och sedan åka ut och meta. Tänka sig att vi redan varit tillsammans i 4 år, det är ju nog en ganska så lång tid det ändå!

Vi har också äntligen fått bokat alla etapper för Greklandsresan med brydsen. Det är ju lite extra planering som gäller då man ska resa under högsäsong, och vi tyckte att det vore bäst att boka boende och färjor på förhand istället för då vi kommer dit. Annat gjorde vi då vi interrailade, men det var ju i maj så då visste man åtminstone att det finns plats på ställen. 

Vad mer har jag hunnit med? Bjöd in några kompisar från jobbet till Solf på vinkväll en kväll, solat varje möjlig minut och tog en ganska spontan Ollistisdag. Kanske min andra ollistisdag i livet, men jag tycker man ska passa på att festa till det lite när man ändå har semester. Och riktigt kul var det! På fredagen blev det också utgång, för då hade vi vår traditionell brygg-förfest innan vi begav oss av till baren. Även denna gång Ollis. Jag fick t.o.m gå upp och snurra på deras spin-the-wheel så mitt liv är komplett. Nånej, skämtåsido, men nu känner jag att min Ollisdos börjar vara rågad för en tid framöver. Har besökt det typ lika många gånger den här sommaren som jag har sammanlagt på 3 år.

Resten av helgen spenderades i Malax och på Börkholman i chillandets tecken, men igår fick jag med Obba på ett litet äventyr. Vi tog vårt pick och pack, satte oss i båten och for ut till en random obosatt ö. Där slog vi upp vårt tält och bestämde oss för att leva lite tältliv för en kväll. Vi grillade mat, avnjöt ett glas vin i solnedgången, promenerade runt ön och metade (fick 4 spiggar, WOHO). Natten spenderades i tält under bar himmel och det var så himla mysigt. Jag älskar verkligen såna här småäventyr som man kan hitta på när som helst och inte behöver planera destuvidare. Tyvärr hade ju Obba jobb idag (wait what, vad var jobb nu igen?) så det blev väckning kl 5 för oss. Men väldigt fint att åka hem i soluppgången och helt vindstilla vatten.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar