Möhippa #1

20.11.2018 kl. 19:00

I helgen bussade jag ner till Åbo för min livs första möhippa. Det var svårt att veta vad man skulle förvänta sig när man inte varit på någon förr men kul var det. 

Det var den första av åbobrydsen, alltså Jenni, som ska gifta sig så vi hade skött om planeringen av möhippan. Därtill bjöd vi med några av Jennis bekanta som brudgummen tipsade om. 

Så helgen började med att åka ner till Åbo och övernatta hos Petra. Fick verkligen hålla fingrarna i styr för att inte råka snappa åt fel grupp vart jag var på väg. På lördagen klockan 12 var det dags för kidnappning av Jenni från deras affär.

Vi bestämde att jag skulle få in först för att hon skulle bli chockad och sedan skulle resten komma ingåendes. Det gick precis enligt plan och hon blev helt sjuuukt chockad och överraskad, så kul! Hon trodde först jag var en vanlig kund när jag hade på solglasögon haha.

Vi satte på henne möhippeatiraljerna och sedan for vi iväg till hennes lägenhet så hon fick packa väskan för dagen och så drack vi dagens första champange och skålade för bruden.

Nästa anhalt blev Nådendal spa. Där hade vi bokat ett "polttarit-paket" så vi åt lunchbuffet, drack ännu mera champange, badade och bastade. Tiden gick supersnabbt och det tog inte länge innan det var dags att fixa till sig inför kvällen.

Nästa stop var Linni. Där hade vi laddat upp med drickbart och det var dags för lekar. Jag hade förberett en lek som gick ut på att bruden skulle svara på frågor om brudgummen och sedan jämförde vi med brudgummens svar som han själv hade filmat in. Sedan lekte vi "fuck, marry, kill" där det istället var deltagarnas tur att gissa vad bruden skulle välja mellan olika personer i olika kategorier. Även här gick tiden supersnabbt och vi fick skynda oss iväg till restauran Ludo där vi hade tastingmenu och jag troligtvis åt min dyraste middag ever. Här joinade även två till tjejer som Jenni kände och vi hade en liten introduktionslek där hon hade 15 sekunder per person att berätta om ett minne. Sedan var det vår tur att berätta ett minne med henne på 15 sekunder. 

Vi satt och åt i många många timmar och runt tolvtiden begav vi oss till Apollos nattklubb. En i gänget kände ägaren så vi slapp in förbi kön och på VIP-listan. Vi dansade och umgicks hela natten lång innan det var dags att slänga in handduken och ta natt.

Var verkligen en superrolig kväll som vi lyckats anpassa perfekt till bruden och hon uppskattade det verkligen!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Hej på er,

Mitt namn är Louise och jag är 25-årig äventyrslysten och glad tjej. Denna blogg handlar om mitt liv. Allt mellan himmel och jord. Kommer från lilla Malax, har studerat i Åbo, jobbar i Vasa och är numera bosatt i mysiga Solf. Älskar att pröva på nya saker, resa och god mat. Enjoy. 

 
Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar